KARLEUŠA PONOVO DOMINIRA INTERNETOM: Eksplicitnim snimkom čestitala rođendan Vranješu

Video na kojem se vidi kako mala od velikog skandala masturbira i pjeva rođendansku pjesmu svom tadašnjem ljubavniku Ognjenu Vranješu uveliko se širi društvenim mrežama, a na sajtu za odrasle pojavio se prije dva dana.
Na snimku se vidi kako se Jelena Karleuša dodiruje dok pjeva “danas nam je divan dan, našem Ognjenu rođendan” i na taj način dojučerašnjem ljubavniku šalje pozdrave i najljepše želje.

 

 
Na kraju videa naziru se pjevačicina glava i dio lica, kao i kosa roze boje, što znači da je čestitku snimila dok je bila u ljubavi s Ognjenom, s kojim je zbog prijetnji koje mu je javno uputila završila na sudu. Ali to nije sve! Nekoliko njenih golih fotografija također se može vidjeti na ovom sajtu za odrasle, zbog kojih je pjevačica javno zaprijetila bivšem ljubavniku.
Podsjetimo, u pitanju su slike koje je slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, pa i ona kako se zadovoljava u spavaćoj sobi dok je s druge strane žice sportista posmatra. Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pjevačica je pokušala sve da uvjeri da ona nije glavni akter u toj aferi, da je u pitanju fotomontaža, pravdajući se da ona ima madež na spolnom organu i ožiljak oko stomaka od dva carska reza. Rijetko ko je u to povjerovao, a i sam Vranješ je na Instagramu potvrdio da su bili ljubavnici, prenosi avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *