MISLIŠ DA TE VARA? GOVOR TIJELA GA OTKRIVA!

Mijenja se njegovo ponašanje s mobitelom/telefonom
Možda ima novi “poslovni” mobitel na koji tipka u večernjim satima nakon posla ili skoči kao oparena mačka kada se približiš njegovom običnom mobitelu. Počet će i izlaziti iz sobe kako bi se javio na telefon, a odjednom je i njegov telefon zaključan, kako vam ne bi palo na pamet čitati njegove poruke.
Više će se “šepuriti”
Sve to varanje aktivirat će njegovo alfa ponašanje koje se može manifestirati u odjednom povećanom samopouzdanju, ispravnijem hvalisavom hodu, širenjem nogu. To je neverbalni oblik hvalisanja potaknut polaskanošću što se netko interesira za njega (emotivno i/ili seksualno). Muškarci to pokazuju fizičkim kretnjama, dok žene imaju tendenciju mijenjati svoju garderobu, noseći mladenačkiju, seksepilniju odjeću.

 

 
Bit će zahtjevniji u spavaćoj sobi
Ne očekuj da će vašeg seksa nestati samo zato što još dobiva sa strane. Varanje može pojačati njihov libido i oni će uživati u tome da i s vama isproba sve te nove tehnike koje je isprobao i s drugom partnericom. Povećano seksualno samopouzdanje znači i da može postati zahtjevniji i kritičniji kada je u pitanju seks.
Mnogi vjeruju da partneri koji varaju postaju manje zainteresirani za seks, ali to nije uvijek slučaj.
Njegov glas će se promijeniti
I muški i ženski glasovi postaju nešto dublji kada se osjećaju seksi pa ako primijetite da njegov glas zvuči dublje dok razgovara s nekim na telefonu, nemojte to u potpunosti ignorirati.
Osim toga, više će se smijati tijekom razgovora s nekim bliskim.
Više će buljiti u tebe (dok ga ne gledaš)
Ako pokušava donijeti odluku o prekidu veze s tobom, koristit će pojačane signale procjene, promatrajući te kada misli da ga ne gledaš, kako bi vidio odnosno odmjerio tebe u usporedbi s novom partnericom.
Nažalost, često se dogodi da ta žena dobije dojam da je partner gleda s ljubavlju.
Oni također možda traži nešto negativno ili neugodno kada si ti u pitanju kako bi smanjio svoju grižnju savjesti – i prebacio krivnju na tebe.
Ali će izbjegavati direktan kontakt očima
Oči doista otkrivaju najviše i kada je u pitanju govor tijela, pa bi se on mogao osjećati kao da gledaš u njegovu dušu i uočavaš njegovu krivnju kada ga pogledaš u oči.
Očekuj više prekida pogleda, odnosno gledanje u stranu kada ga pogledaš ravno i duboko u oči.
Upozorenje o higijeni
Počet će se više dotjerivati. A i čim dođe kući odjurit će pod tuš (osim ako se već tamo negdje nije otuširao). On će se htjeti riješiti svih tragova tuđih ljubavnih mirisa s tijela i odjeće, tako da bi svako izvanredno povećanje tuširanja i pranja veša trebalo izazvati upozorenje.
Lukavi preljubnici često si kupuju nove parfeme / losione poslije brijanja, kako bi tome mogli pripisati neke druge neuobičajene mirise.
Vrijeme za pidžamu
Ako tvoj partner obično spava gol, možda će odjednom početi nositi pidžamu ili se skidati i spremati za krevet tek kada se svjetla ugase.
Ljubavnice često vole obilježiti svoj teritorij – što znači da će on morati sakrivati ljubavne ugrize ili ogrebotine na leđima ili bedrima.
Povećanje anksioznosti
Varanje znači laganje i to je uvijek stresna stvar. Potraži signale anksioznosti kao što su brzo treptanje, plitko i brže disanje, tapkanje nogama i/ili petljanje prstima ili pak velike emotivne oscilacije koje mogu u sekundi promijeniti njegovo raspoloženje.
Ponovo rođen kao tinejdžer
Većina preljubnika kaže da se zbog nove partnerice ponovno osjećaju mladima, a to znači nove (naučene od nje) ukuse u glazbi, filmovima, hrani i alkoholu. Kada stare navike počnu pucati bez razloga, zapitaj se koga on to pokušava impresionirati.
Netko “nestaje” iz njegovog života
Ako je neka kolegica ili poznanica, o kojoj je ranije znao pričati odjednom nestala kao tema njegovih razgovora – to je vrlo čest znak varanja (s njom , naravno). Kad spomeneš ime kolegice, on odjednom postaje zaboravan dok se bori da izgleda što nonšalantnije i pokušava dobiti na vremenu kako ne bi izgledao krivim.
Još jedan trik je da se iznenada pretvara da je u svađi ili ne podnosi tu osobu s kojom vara. “Ali mislila sam da je mrziš!” je statistički veoma čest komentar osobe koja je otkrila da je partner vara.
Izvor: zena.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *